Social Impact Experiences

On the 23rd of May, at 6:00 PM, in an 1 hour webinar in English, presented by Holly Bland, Social Impact Experiences Manager Airbnb EMEA, participants found out about:
– The history of Airbnb experiences
– Social Impact Experiences* around the world
– Tips on designing a successful experience
– How you can leverage the platform for your NGO

You can see the recording of the webinar, HERE.

*Începând de anul acesta, organizațiile nonprofit pot beneficia prin Programul TechSoup România de Airbnb Social Impact Experiences, un nou instrument care te ajută să faci fundraising de impact pentru organizația ta, de data aceasta cu o audiență globală prin Airbnb, cea mare mare platformă de home-sharing din lume.

Platforma Airbnb, pe lângă serviciile de închiriere de spații, oferă mai nou turiștilor și posibilitatea de a avea experiențe în locurile vizitate: tururi urbane sau rurale, cursuri de gătit, ghiduri istorice etc. (limita este doar imaginația organizatorilor).

Pentru organizații nonprofit, aceste experiențe pot deveni evenimente recurente de strângere de fonduri și oferă acces la o audiență ceva mai darnică. În plus, oferă și posibilitatea de a cultiva posibili donatori recurenți.

Dacă astfel de experiențe sunt organizate de un ONG, Airbnb nu percepe niciun fel de taxă (care ajunge la o valoare de 20% din prețul experienței). Practic, 100% din fondurile strânse astfel ajung direct la organizație.

Ce fac alte organizații cu acest program la nivel global, puteți vedea și aici: http://bit.ly/SIEexemple

 

Prezentare completă a programului Social Impact Experiences:

 

Înregistrarea webinarului: 

 

 

Alte resurse utile despre Social Impact Experiences:

Trainer

  • Airbnb

    Holly Bland

    Holly is a Social Impact Experiences Manager supporting nonprofits across Europe to become experience hosts on Airbnb.