ONG Online Scoala Digitala pentru ONG-uri reincepe

Școala Digitală pentru ONG-uri a început o nouă ediție în februarie 2017, cu 9 noi webinarii și traininguri online pentru organizații nonprofit. Acestea pot fi accesate în secțiunea RESURSE unde sunt disponibile articolele și înregistrările webinariilor de YouTube, G Suite, WordPress, Storytelling digital, e-mail marketing, organizare comunitară, informare corectă, grafic design sau introducere în User Experience.

Înscrie-te în ONG Online și înscrie-ți organizația în Programul Techsoup pentru a putea participa la următoarele webinarii (traininguri online) și a fi la curent cu programul lor din toamna anului 2017.

Înainte de înscriere, nu uita să citești Regulamentul ONG Online.

Școala Digitală pentru ONG-uri este un program anual creat de Asociația Techsoup pentru a ajuta angajații și voluntarii organizațiilor neguvernamentale din România și Republica Moldova să beneficieze de training profesionist și la îndemână online în utilizarea tehnologiei sau soluțiilor online disponibile lor.

ONG Online este un program complementar Programului TechSoup în România și Republica Moldova, care echipează organizațiile cu tehnologia de care au nevoie ca să își îndeplinească misiunea, și este gratuit pentru organizațiile înregistrate în aceste programe.

Prin Școala Digitală pentru ONG-uri ne-am propus să creștem capacitatea organizațiilor nonprofit de a identifica, selecta și implementa soluții și servicii online care să le ușureze sau eficientizeze managementul de proiecte, comunicarea cu comunitățile online de susținători sau strângerea de fonduri, dar și să le pregătească mai bine pentru a-și îndeplini misiunea într-o lume mult mai tehnologizată.

Invităm cei mai buni specialiști în tehnologie, marketing digital, SEO și SEM, branding, social media, comunicare online, design, antreprenoriat și afaceri online să susțină cursuri gratuite pentru angajații și voluntarii organizațiilor nonprofit care se înscriu în ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri.

În 2016 am organizat prima ediție a ONG Online în România cu sprijinul unei finanțări acordate prin Fondul ONG în România. 535 de angajați și voluntari ONG au participat la cel puțin un eveniment offline sau online de învățare în prima ediție a Școlii Digitale pentru ONG-uri. În total, 11 webinarii online au acoperit diverse subiecte precum: Google AdGrants, Google Analytics, inbound marketing, Google Apps, Customer Relationship Management de la Microsoft, si am călătorit cu trainingurile noastre offline în 6 localități din România. Înregistrările și prezentările create în prima ediție sunt toate disponibile gratuit pe acest site.