Politica de confidențialitate

Notă de informare privind prelucrarea datelor personale pe site-ul ongonline.ro

1. Cine suntem

ASOCIAȚIA TECHSOUP ROMÂNIA este o societate cu sediul în Strada Kossuth Lajos nr. 20, Odorheiu Secuiesc Judet: Harghita având numărul de ordine în Registrul Comerțului neinregistrat, cod unic de înregistrare 27433723.

Colectăm și prelucrăm diferite categorii de date personale de la tine în calitate de utilizator al website-ului ongonline.ro (denumit în continuare „website-ul” sau “pagina de internet”), ceea ce, în conformitate cu legislaţia Uniunii Europene privind protecția datelor personale, ne conferă calitatea de operator de date pentru astfel de date.

Protecţia datelor tale cu caracter personal este foarte importantă pentru noi. Prezenta notă de informare cu privire la Prelucrarea Datelor Personale descrie practicile noastre privind colectarea și utilizarea de către noi a datelor dumneavoastră personale ca urmare a interacţiunii cu website-ul nostru.

2. Ce date prelucrăm despre tine

Atunci când vizitezi website-ul nostru, prelucrăm următoarele date care te privesc:

  • 2.1 Utilizarea website-ului
  • 2.2 Când te abonezi să primiţi newsletterul nostru
  • 2.3 Când completezi formularul de contact

2.1 Utilizarea website-ului

Website-ul colectează în mod automat anumite informații și le stochează în fișiere-jurnal. Aceste informații includ adresa de protocol internet (IP), locația generală în care se află computerul sau dispozitivul tău (la nivel de oraş), tipul de browser, sistemul de operare, momentul accesării, link-ul paginii accesate, istoricul de vizualizare al paginilor website-ului nostru, informații despre dispozitiv, programe vizualizate, id dispozitiv (notificari și identificare), timestamp, cerere/acţiune.

Folosim aceste informații pentru a ne putea concepe site-ul şi aplicaţia în așa fel încât să se adapteze mai bine la nevoile utilizatorilor noștri. De asemenea, este posibil să vă folosim adresa IP pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de serverele noastre și pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a culege informații demografice generale care să ne sprijine în identificarea preferințelor vizitatorilor. Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe site şi a asigura securitatea site-ului. Datele sunt păstrate timp de un an de la data vizitei.

2.2 Când te abonezi să primești newsletterul nostru

Atunci când te abonezi să primești newsletterul nostru de ştiri vom prelucra adresa de email în acest scop. Temeiul legal al prelucrării este consimţământul tău. Ne asigurăm că ai la dispoziţie o opțiune simplă de a vă dezabona în orice moment, fie în comunicarea propriu-zisă. Atunci când te dezabonezi, comunicarea newsletterului încetează.