Cristian Ignat

  • Canopy
Cristian Ignat, Chief Canopyst la Canopy
 
Fondator Canopy, agenție care își propune să ducă digitalul către noi înălțimi.
 
Cristian trăiește și respiră online marketing în general și PPC în particular. Are mai bine de 10 ani de experiență în această zonă și este dedicat strategiilor menite să crească rezultatele și veniturile clienților săi. Așa a reușit să genereze rezultate atât brandurilor de top cu care a lucrat, din toate segmentele de piață, cât și companiilor preocupate să devină lideri.
 
Crede foarte mult în online marketing și și-a propus să contribuie activ la popularizarea domeniului, fiind printre primii traineri din România certificați în Google AdWords (dec. 2013).
 
A participat ca speaker, jurat sau moderator la peste 100 de evenimente din Europa Centrală și de Est. Focusul lui sunt studiile de caz și discuțiile aplicate care îl și recomandă, reușind astfel să devină primul român invitat ca speaker la Hero Conf, cel mai mare eveniment de PPC din lume. Pe Cristian îl găsiți și pe Linkedin & Twitter.

 

În cadrul Școlii Digitale pentru ONG-uri, Cristian a susținut un training despre Cum te poți promova gratuit pe Google, dacă esti ONG?.