Accesează gratuit publicații educaționale pentru ONG-ul tău 

Ghid de organizare evenimente online adaptat la programare și tehnologie pentru copii și tineri

Acest ghid este construit special pentru educatorii europeni din sectorul non-profit care doresc să implementeze evenimente de programare și tehnologie online cu impact, sustenabile și distractive, adaptate grupurilor țintă.

Cum să organizezi un webinar

Organizarea de webinarii nu este o știință exactă, dar sunt câteva reguli care trebuie urmate pentru ca, atât organizatorii, cât și participanții, să aibă o experiență plăcută.  Descarcă ghidul și află care sunt aceste reguli.

Cu și despre Google pentru organizații nonprofit

Citește ghidul de aplicație și utilizare a produselor și instrumentelor Google pentru ONG-uri creat de Asociația Techsoup cu sprijinul Google România.

Nevoile și consumul de tehnologie al ONG-urilor din România

Răsfoiește prima cercetare privind starea actuală a dotărilor IT și cloud ale organizațiilor nonprofit din România, proporția de ONG-uri care utilizează servicii cloud, dar și nevoile de dotări IT, servicii cloud și training IT în organizații.

ABC de educație financiară pentru ONG-iști începători

Descoperă un ghid util dacă faci primii pași în educația financiară pentru ONG-uri, primești acces la sfaturi și informații practice despre planificare, banking, fundraising, raportare.

Obiceiuri sănătoase pentru finanțele unui ONG

Învață mai multe despre sponsorizare, bilanț, greșeli în contabilitate și alte puncte cheie pentru finanțele unui ONG. Ai acces la experiența unor specialiști în domeniul financiar și colegi ONG-iști.