Accesează gratuit resurse educaționale pentru ONG-ul tău 

  • Din ce în ce mai mult conținut și materiale educaționale sunt diseminate online, așa că TechSoup Europe a adunat într-un ghid scurt câteva sfaturi și trucuri de bază pentru cei care doresc să înceapă să organizeze webinarii. Am tradus acest ghid și îl ai disponibil acum și în limba română. Aici găsești și înregistrarea webinarului (în limba engleză) despre organizarea unui webinar.
  • Google oferă în România organizațiilor neguvernamentale validate eligibile programul gratuit Google pentru organizații nonprofit. Prin program, ONG-urile au acces gratuit la produse și instrumente Google dedicate lor cum sunt GSuite, Google AdWords, YouTube. Aceste instrumente pot ajuta organizațiile să găsească noi donatori și voluntari, să lucreze mai eficient și să primească sprijin în derularea activităților. Pentru a te ajuta să înțelegi instrumentele și produsele Google disponibile pentru organizații, am creat cu sprijinul Google România ghidul ,,Cu și despre Google pentru organizații nonprofit”.
  • Fie că ești la început într-o organizație nonprofit, fie că ai deja experiență, poți trece prin toți pașii esențiali pentru sustenabilitatea și sănătatea financiară a unui ONG cu ajutorul celor 2 e-book-uri dezvoltate în cadrul primului program consolidat de educație financiară digitală destinat unei comunități de ONG-uri Educație Financiară pentru ONG-uri dezvoltat de Asociația Techsoup cu sprijinul ING Bank în 2016. 
  • Descoperă prima cercetare privind Nevoile și consumul de tehnologie al ONG-urilor din România, realizată în aprilie 2016 de Cult Market Research pentru Asociația Techsoup, în cadrul „ONG Online – abilități online pentru organizații neguvernamentale mai eficiente”.

Cum să organizezi un webinar

Organizarea de webinarii nu este o știință exactă, dar sunt câteva reguli care trebuie urmate pentru ca, atât organizatorii, cât și participanții, să aibă o experiență plăcută.  Descarcă ghidul și află care sunt aceste reguli.

Cu și despre Google pentru organizații nonprofit

Citește ghidul de aplicație și utilizare a produselor și instrumentelor Google pentru ONG-uri creat de Asociația Techsoup cu sprijinul Google România.

Nevoile și consumul de tehnologie al ONG-urilor din România

Răsfoiește prima cercetare privind starea actuală a dotărilor IT și cloud ale organizațiilor nonprofit din România, proporția de ONG-uri care utilizează servicii cloud, dar și nevoile de dotări IT, servicii cloud și training IT în organizații.

ABC de educație financiară pentru ONG-iști începători

Descoperă un ghid util dacă faci primii pași în educația financiară pentru ONG-uri, primești acces la sfaturi și informații practice despre planificare, banking, fundraising, raportare.

Obiceiuri sănătoase pentru finanțele unui ONG

Învață mai multe despre sponsorizare, bilanț, greșeli în contabilitate și alte puncte cheie pentru finanțele unui ONG. Ai acces la experiența unor specialiști în domeniul financiar și colegi ONG-iști.