Regulament ONG Online

Cine se poate înscrie la ONG Online: Școala Digitală pentru ONG-uri

Școala Digitală pentru ONG-uri a fost creată exclusiv pentru angajați și voluntari ai organizațiilor neguvernamentale. Înscrierea și participarea în cadrul acestui program este deschisă și gratuită pentru oricine voluntariază sau lucrează într-o organizație nonprofit din România sau Republica Moldova.

Pentru a se putea înscrie la cursurile online din ONG Online, organizațiile nonprofit trebuie să fie înregistrate și validate în Programul TechSoup, în România, respectiv Republica Moldova. Înregistrarea și validarea în Programul TechSoup sunt gratuite și pot fi demarate aici:

Notă importantă: în fiecare țară sunt proceduri diferite de înscriere și analiză, de aceea înscrierea și validarea pot fi realizate doar pe platforma disponibilă pentru fiecare țară în parte.

 

Cum mă înscriu la trainingurile online din Școala Digitală pentru ONG-uri

  1. Primul pas este înregistrarea pe platforma ONG Online, aici: ÎNREGISTRARE. Dacă deja te-ai înregistrat (ai un cont creat) din edițiile ONG Online anterioare (din 2016, 2017 sau 2018), trebuie doar să te autentifici prin butonul “Autentificare” din colțul din dreapta sus al platformei. Nu-ți face griji dacă ai uitat parola. Ea se poate recupera în câțiva pași.
  2. Identifică trainingurile online la care vrei să participi și completează scurtele formulare de înscriere pentru ele: webinarii ONG Online.

Echipa Asociației Techsoup verifică dacă organizația este înscrisă în Programul TechSoup în România, respectiv Republica Moldova. Dacă organizația este deja înscrisă, vei primi confirmarea de participare la webinariile alese prin email, împreună cu informațiile de conectare la webinar în ziua desfășurării.

Dacă organizația nu este înscrisă, te vom informa și vei putea demara procesul de înscriere, aici:

De îndată ce procesul de înscriere a fost demarat, vei primi confirmarea de participare la webinariile alese, prin email, împreună cu informațiile de conectare la webinar.

 

De ce trebuie să mă înscriu în Programul TechSoup

Validarea organizației în Programul TechSoup este un proces prin care verificăm dacă organizația este legal constituită și desfășoară activități în fiecare țară în parte. Procesul este gratuit, iar în plus afli și dacă ești eligibil pentru produse și tehnologii pentru organizația ta nonprofit.

În fiecare țară sunt disponibile produse și servicii online diferite pentru organizații nonprofit și vă recomandăm să parcurgeți cu atenție descrierile programelor TechSoup din fiecare țară:

 

Condiții de participare în Școala Digitală pentru ONG-uri

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul la următoarele webinarii, dacă participantul se înscrie, dar nu participă la 3 webinarii consecutive.

Pot participa în Școală până la 2 participanți din aceeași organizație nonprofit.

 

Înregistrări și prezentări ale trainingurilor online 2019

Toate cursurile online vor fi înregistrate și prezentările vor fi disponibile online gratuit pe site-ul ONG Online după luna iulie 2019.

Înregistrările și prezentările din 2016, 2017 și 2018 sunt deja disponibile în zona de resurse a site-ului.