Resurse

Sharing the Good Work 2021

Instrumente de fundraising online și resurse de tehnologie pentru ONG-uri

Cum poți să transformi fanii în fundraiseri online? Cum îți echipezi organizația cu instrumente digitale, licențe de software, soluții cloud și oportunități de învățare despre tehnologie?

Detalii

Cum să-ți construiești pagina sau micro site-ul propriu

Cum să-ți construiești pagina sau micro site-ul propriu pentru a promova activități de fundraising peer to peer și a atrage fundraiseri voluntari pentru proiectele tale?

Detalii

Instrumente digitale pentru fundraising disponibile prin Programul TechSoup

Cum beneficiezi ca organizație nonprofit de instrumente digitale pentru fundraising disponibile prin Programul TechSoup precum Google Ad Grants, Airbnb, Benevity, Tableau?

Detalii

KEEP ON LEARNING! Online Change 2020

Cum să organizezi și derulezi programe de mentorat online pentru profesori

Cum menținem eficient mentoratul online al profesorilor? Care sunt limitările și beneficiile mentoratului online și atributele cheie ale unui mentorat eficient?

Detalii

Cum să structurezi și să livrezi webinarii pentru profesori

Cum proiectăm webinarii pentru profesori? Ce facem diferit față de seminariile offline? Cum creăm obiective de învățare realizabile în webinarii?

Detalii

Transformarea digitală a muncii în ONG

Ce este și cum începem transformarea digitală a ONG-ului nostru? Ce putem face pentru a începe sau a avansa transformarea? Ce provocări avem pe drumul nostru de transformare digitală?

Detalii

EDITIA 2018 – 2019

Amazon Web Services Credits

Ce oferă Programul de credite Amazon Web Services (AWS) organizațiilor non-profit din România? Care sunt avantajele unei infrastructuri cloud față de una tradițională, fizică? Cum poți să procesezi, analizezi și vizualizezi date în mod eficient cu ajutorul AWS?

Detalii

Tot ce voiai să știi despre domeniul serviciilor sociale

Cum să-mi îmbunătățesc abilitățile, cunoștințele și compețentele de lucru cu grupurile vulnerabile? Care sunt etapele și criteriile de acreditare și standarde minime de calitate privind funcționarea serviciilor sociale?

Detalii

Google Ads pentru ONG-uri

Cum setez o campanie de Google Search? Cum construiesc o listă de cuvinte cheie pentru anunțurile mele Google Ads? Ce extensii de anunțuri să folosesc pentru creșterea ratei de click?

Detalii

Social Impact Experiences

Cum să folosești Social Impact Experiences, un nou instrument oferit de Airbnb care te ajută să faci fundraising de impact pentru organizația ta?

Detalii

Tehnologia în ONG-uri: de la teorie la practică

Serie de 3 webinarii ce adresează subiecte specifice legate de tehnologia în ONG-uri și construite în jurul unor studii de caz reale.

Detalii

EDITIA 2017

Instrumente online pentru strângere de fonduri

Ce este un procesator de plați online și de ce să îl folosești? Cum poți implementa un formular de donații online fără cunoștințe de programare? Cum poți să promovezi o campanie online de atragere a donațiilor?

Detalii
Webinar Drepturi autor

Drepturi de autor și licențe libere. Promovarea conținutului deschis.

Ce înseamnă licențele libere și de ce sunt importante? Cum folosești creativ licențele libere pentru a publica și/sau folosi conținut de pe Internet în mod legal? Care sunt excepțiile și limitările legislației actuale ce permit utilizarea operelor?

Detalii
Protectia datelor personale

Protecția datelor personale în cadrul unui ONG

Care sunt conceptele cheie din legislația specifică datelor personale? Ce pași trebuie să facem pentru a ajunge spre respectarea legislației? Care sunt principalele obligații referitoare la prelucrarea datelor personale pe baza GDPR din mai 2018?

Detalii

A B C în WordPress. Introducere pentru ONG-uri

Ce este WordPress? Cum poți folosi platforma WordPress pentru a crea sau schimba site-ul ONG-ului tău? Care este diferența dintre o pagină și un post? Ce este un plugin? Ce poți face pentru a proteja site-ul tău în WordPress?

Detalii

Primii pasi in G Suite for Nonprofits: 21 idei de productivitate pentru ONG-uri

Ce produse Google include G Suite for Nonprofits? În ce arii ale activității unei organizații poți utiliza aceste produse? Cum folosești G Suite pentru a lucra în timp real cu colegii tăi, indiferent în ce parte a țării sau a lumii sunt situați?

Detalii

10 tips-uri usor de implementat pentru a obtine vizibilitate pe YouTube

Care sunt beneficiile promovării pe platforma YouTube? Cum ne îndeplinim obiectivele de promovare pe YouTube? Cum generăm mai multe view-uri și conversii? Ce unelte pune la dispoziție YouTube?

Detalii

Storytelling digital

Cum începi să scrii o poveste? Există talent de povestitor sau e ceva ce se poate învăța? Cum atragi susținători prin ceea ce scrii online? Cum povestim pentru site-ul unui ONG? Cum faci audiența să dea click pe povestea ta?

Detalii

5 strategii de organizare comunitara pentru o comunitate implicata 

Ce poți să faci când dorești să rezolvi o problemă în comunitate și să o aduci în atenția instituțiilor responsabile? Cum poți să mobilizezi eficient comunitatea din care faci parte?

Detalii

E-mail marketing pentru ONG-uri: beneficii, inspirație și bune practici 

Ce obiective ale ONG-ului tău pot fi atinse prin intermediul campaniilor de e-mail? Care sunt cele mai bune tactici de comunicare cu publicul prin e-mail?

Detalii

10 lucruri pe care ar fi bine sa le stiu cand ma informez online

Ce poți să faci pentru a verifica informațiile pe care le culegi de pe social media? Cum îți dai seama dacă o știre este falsă sau adevărată? Ce impact au știrile false asupra comunității tale?

Detalii

Website de impact pentru ONG-ul tău: Introducere în UX

Cum faci mai prietenos website-ul organizației tale? Cum structurezi informația de pe website-ul organizației tale pentru a comunica mai eficient? Cum poți să crești durata unei vizite pe site?

Detalii

Introducere în design grafic pentru ONG-uri

Ce instrumente poți folosi pentru a crea materiale simple ca 1-2-3 pentru organizația ta și care sunt principiile pe care trebuie să le respecți? Ce înseamnă 300dpi, imagine vector sau CMYK?

Detalii

EDITIA 2016

CRM pentru ONG-uri

Află cum poți folosi soluții de Customer Relationship Management (CRM) pentru a comunica mai eficient cu toți beneficiarii, susținătorii și voluntarii organizației tale nonprofit.

Detalii

Google Apps pentru ONG-uri

Reduceți costurile IT și ajutați-vă colegii și voluntarii să colaboreze mai eficient. Aflați totul despre cum puteți fi mai eficienți online cu ajutorul suitei de aplicații Google Apps.

Detalii

Introducere in Inbound Marketing pentru ONG-uri

Ține pasul cu noile trenduri în marketing online și află cum să promovezi mai bine expertiza organizației tale nonprofit. Află ce înseamnă ”inbound marketing” și cum te poate ajuta.

Detalii

Google Analytics pentru ONG-uri

Cunoaște-i pe vizitatorii site-ului tău! Învață cum să folosești programul Google Analytics dacă ești o organizație non-profit. Află câți oameni îți vizitează site-ul organizației, de unde vin și ce-i interesează.

Detalii

Cum te promovezi gratuit pe Google, daca esti ONG?

Află cum să-ți promovezi organizația pe cel mai mare motor de căutare din lume. Învață totul despre Adwords și află cum poți accesa programul Google AdGrants pentru ONG-uri.

Detalii

Building a Community of Donors (EN)

Businessmen, beggars and priests - three highly successful fundraisers. Why? What makes some people so good at getting money and others… not so good.

Detalii

LinkedIn pentru organizatii nonprofit

Află cum să construiești o pagină profesională de LinkedIn care să reflecte misiunea organizației tale și cum să pornești un dialog despre cauzele ONG-ului tău.

Detalii

Introducere in branding pentru ONG-uri

Află care sunt aspectele de care trebuie să ținem cont pentru a avea o organizație cu o voce mai puternică. Un brand puternic poate influența felul în care oamenii se raportează la organizația ta neguvernamentală.

Detalii

10 aplicatii de productivitate pentru ONG-­ul tau

Facem inventarul celor mai utile aplicatii de productivitate pentru ONG­uri. Ti le prezentam doar pe cele pe care le­am testat si pe care merita sa le incerci. Afla cum poti fi mai eficient indiferent de locul unde lucrezi.

Detalii

Cum imi fac un shop online daca sunt ONG?

Află cum arată industria de e-commerce din România, care sunt tendințele pentru următorii ani și ce ar trebui să știi înainte de a începe să construiești un magazin online.

Detalii

Viitorul in tehnologie. ONG-ul tau peste 20 de ani

Școala digitală pentru ONG-uri 2016 a început cu un webinar interactiv despre viitorul în tehnologie, ținut de jurnalista Andrada Fiscuțean, news editor pentru radio ProFM și tech correspondent la ZDnet.

Detalii

Introducere în Adobe Photoshop pentru ONG-uri: Partea I

Învață cum să pornești la drum cu Adobe Photoshop, cum poți face editări de bază, cum poți lucra cu mai multe elemente într-un layout și cum ajungi la o creație finală.

Detalii

Introducere în Adobe Photoshop pentru ONG-uri: Partea II

Învață în continuare despre layere, cum să adaugi o casetă, un URL, un logo și un text în Photoshop. Descoperă de asemenea mai multe resurse gratuite de învățare despre și cu Photoshop.

Detalii